• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yazicilarbilgisayar
  • https://twitter.com/YAZICILARGROUP
Hopanın Penceresi

YAZICILARBİLİGİSAYAR

HOPA İŞ MERKEZİ KAT:2 NO:114-115 Hopa / Artvin

Casper Bölge Bayisi ve Teknik Servisi Tel  :90 466 351 20 10 Faks:90 466 351 20 11

yazicilar@yazicilar.net

TSE Yetkisi Bulunan Teknik servis. Bölgemizde ,Yüksek miktarda ürünü bulunduran En eski ve Tek Bilgisayar firması.

İnternet Site Yapımı, Bilgisayar ve Bilgisayar yan ürünleri,Sarf Malzemeleri

Site Haritası
Hava Durumu

Hopa Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Karate salonunda, 29/12/2018 Cumartesi Günü, Hopa Gençlik Spor Kulübü Karate Antrenörü Kemal KILIÇ Başkanlığında, Hopa da Eğitim Alan Karateci sporculara, Avrupa Şampiyonası, Türkiye Şampiyonası ve Türkiye Karate Lig

   Hopa Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Karate salonunda, 29/12/2018 Cumartesi ve 30/12/2018 Pazar Günleri, Hopa Gençlik Spor Kulübü Karate Antrenörü Kemal KILIÇ Başkanlığında, Hopa da Eğitim Alan Karate sporcularına, Avrupa Şampiyonası, Türkiye Şampiyonası ve Türkiye Karate Lig Müsabakaları hakkında seminer verildi.

   Seminere Fed.Org.Kur.Bşk. Kazım ALPAY Yılların Antrenörü Kemal KILIÇ ’ın yetiştirdiği Antrenörlerden, Giresun-Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü adına, Milli Antrenörü Murat YILDIZLAR, Trabzon Bölgesi adına, Yıldızlar Karate Milli Antrenörü Mehmet YILDIZLAR, Hopa Pakyıldız Karate-Do Spor Okulu adına Antrenör Batuhan PAKYILDIZ, Hopa Gençlik Spor Kulübü adına Antrenör Levent YAZICI ve Artvin ili Karate il temsilcisi Milli Antrenör Şirin Ali ÖZ katıldı.

   Hopa da Karate eğitimi gören birçok sporcunun hazır bulunduğu seminere, Giresun ve Trabzon Bölgesinden gelen Milli Sporcular da eşlik etti. Hocaların Önderliğinde Müsabakalara nasıl hazırlanacaklarını, antrenman tekniklerini, beslenme çeşitleri, Turnuva kuralları ve teknikleri gibi bilgiler hakkında uygulamalı örnekleriyle öğrencilere anlatıldı. Hopa gerçekleştirilen bu seminerin amacı Sporcuları yaklaşan Türkiye ligi müsabakalarına ardından Türkiye şampiyonasına ve diğer Turnuvalara hazırlamak, Milli sporcularla Hopa da ki öğrencileri kaynaştırmak olduğunu söyleyen Antrenör Kemal KILIÇ Karateci gençlerin Ailelerine de seminer hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca Seminere ve Karate Sporuna Katkılarından Dolayı Kopa Kaymakamı Abdurrezzak CANBOLAT, Hopa Belediye Başkanı Nedim CİHAN'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezayi AYDIN'a ve Mehmet Akif İlkokulu Müdürü Hakan HACIOSMANOĞLU 'na Teşekkür etti.

Haber: Yurdum YURTSEVER
Fotoğraf: © Yale















1435 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın