• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yazicilarbilgisayar
  • https://twitter.com/YAZICILARGROUP
Hopanın Penceresi

YAZICILARBİLİGİSAYAR

HOPA İŞ MERKEZİ KAT:2 NO:114-115 Hopa / Artvin

Casper Bölge Bayisi ve Teknik Servisi Tel  :90 466 351 20 10 Faks:90 466 351 20 11

yazicilar@yazicilar.net

TSE Yetkisi Bulunan Teknik servis. Bölgemizde ,Yüksek miktarda ürünü bulunduran En eski ve Tek Bilgisayar firması.

İnternet Site Yapımı, Bilgisayar ve Bilgisayar yan ürünleri,Sarf Malzemeleri

Site Haritası
Hava Durumu

Hopa Devlet Hastanesi önündeki Sundura deresine Hopa da dolmuşçuluk yapan minibüs yuvarlandı. 07/05/2019 Salı günü saat 8:50 de Sundura deresine düşen Dolmuş Minibüsü Şoförü kendi çabalarıyla Minibüsün ön camından çıkarak derenin karşı tarafına çık

   Hopa Devlet Hastanesi önündeki Sundura deresine Hopa da dolmuşçuluk yapan minibüs yuvarlandı.  07/05/2019 Salı günü saat 8:50 de Sundura deresine düşen Dolmuş Minibüsü Şoförü kendi çabalarıyla Minibüsün ön camından çıkarak derenin karşı tarafına çıkmayı başardı.
   Hopa belediyesi ekiplerinin olayı görmesi ardından yaralı olarak dere kenarına çıkan Minibüs Şoförüne ilk yardımda bulundular. Ambulansın kısa sürede olay yerine gelmesine karşı, dere ıslahı yapılması nedeniyle yaralıya ulaşması çok zaman aldı.

   Ambülans ekiplerinin yaralıya müdahalesi ardından belediye ekiplerinin bulduğu merdiven kullanılarak, Ambulansa ulaştırıldı. Ambulansa alınan yaralı saat 09:30 da Hopa devlet hastanesine getirildi. Hayati tehlikeyi atlatan yaralı Hopa Devlet Hastanesinde Tedavi Altına Alındı.




   Halkın Olay yerine toplanması ardından, Islah Yapılan Derelerin içler acısı durum hakkında hayıflandılar. Kazanın meydana geldiği yer ile Hopa Devlet Hastanesi arasında 50 Metre Mesafe olmasına rağmen Yaralıyı yarım saat sonra hastaneye ulaştırılabilmesi, kaza etrafında toplanan halkı kızdırdı. “Böyle bir ıslah olmaz olsun” dedirtti. Kazanın olduğu yerde dere ıslahı yapanların merdiven veya çıkış yolu bırakmamış olması yüzünden yarlının dereden çıkma şansı bulunmadı gerçeği de Islah adı altında yapılan Rant uygulamalarını bir kez daha hatırlattı.  Ancak Hopa Belediye Ekiplerinin desteği sayesinde Yaralı derenin karşı tarafından bulunan ambulansa taşındı.

Haber : Yudum YURTSEVEN







 

 



2109 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın